Monday, November 8, 2010

kuciwa dengan Juara Lagu. NOKTAH

ASSALAMUALAIKUM.. SALAM SEJAHTERA
tajuk saya agak ganas.... hehehe... mcm ni cite die.... kakak saya ada extra tiket.. banyak.. sampai 7... tapi saye yang nak pegi ni, x dapat g... paham x?? LOL


sbb2 tak dapat g :(
  • sbb pertame. jauh....
  • sebab kedua. tadew transport
  • dan lain2 sebab tadew fulus.. hahhahaha...

so tgh kecewe la nie... hahha emosi x stabil.. lalalala... ok la kwn2.. gtg da.. salam ;)

10 cmnt:

Zulfahmi Abidin said...

hahaa.sengal.kalu aku dah jual dah kat blog.mane tawu ade dak nk beli.tak pon buat contest.famous sikit blog sndri.hahaha.ruginyer..^__^

Terkini:
1. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
2. Emosi Mistik Rock n Roll
3. Kaki Belit Depan Masjid

iQaChumel said...

ala..jgn kecewa dear.
iqa dekat je.lalala.
bak sini.hee..
namo namo..

aque said...

zulfahmi > hahhaha x tepk plak saya... tapi.. bile dikaji balik.. kalo la dieow dpt jwb contest.. pastu nnt fara nak pos kalo ke beliau... cam ne.. konsert mlm ni..... hurm.. kompius2...

iqa > hehhehe tacakap awal2.. tiket kakak ite da bg kat kawan die da... fara pown sedey.. sob3....

Zulfahmi Abidin said...

lah.takkan sejak dapat tiket tuh tak tahu kamu tak leh pegi.ape lah.hehe..^__^

Terkini:
1. Bangga
2. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
3. Emosi Mistik Rock n Roll

Cursefinger said...

rugi-rugi ta dpt pergi.. huhu

aque said...

zulfahmi > hahah memule cam blh g.. tapi... tadew nak teman.. tu yg tajadi.. hahah

cursefinger > tawu tapew... sedey2...

Fantasy Bundle said...

hai sis.jom singgah.ada blouse dan dress yang cantik dan murah serendah harga RM20 kat sini http://fantasybundle.blogspot.com

aque said...

fantasy bundle... tq2.. nnt jap lagi kite jengah2 sane ye

Serai Wangi said...

tengok kat tv sudehhh... ngeee...

rossoneri said...

laaa xpat tgk faizal tahir

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates