Thursday, May 26, 2011

kurus

assalamualaikum kawan2


tajuk n3 yang sangat simple. kurus. kurus tu bg Fara sangat subjective, semua orang pun nak kurus, Fara sendiri pun sangat mahu menjadi kurus. dah semestinya mahu menjadi seperti my Nasha Aziz x pun dapat mcm Ziana Zain pun ok la hehehe.

mak Fara selalu cabar Fara untuk menjadi kurus seperti mase mude mude dulu. Fara pula selalu mengawal pemakanan Fara bila ternaik 1 atau 2 kg Fara dah mudah gelabah, ye lah badan fara memang sangat mudah naik.

kalau korang nak tahu berat fara pernah mencecah hinga 80 kg. ha percaye x? mase tu, aduhai... sedeh bangat. dah la fara ni boleh dikategori sebagai gadis yang agak tinggi. mak kate da mcm gergasi. dari situ fara tekad untuk kurus. tapi tak kurus sangat la.. hahhaha mcm sekarang nie.. so target sekarang mahu kurus mcm mak mase memude dulu. doakan fara ye.. hehhehhe..

ni la pic mase fara gemuks n selepas fara dah berjaye turunkan badan...

ok kengkawan ni ade link fara nak share tips2 kawan beloger lain kuruskan badan.yok korang intai intai


ok.. mahu baliks... tata.. jumpe lagi sok..

notakukukakicagu : bukan niat nak riak... tapi berkongsi kisah fara dengan korang ;)

10 cmnt:

oranglidi said...

perbezaan dalam gambar tu.. dulu pakai spek, pastu dh x pakai. hehehehehe

aque said...

hahhahhaha tu r.. spek hilang.. kene rompak.. hahha

nabilah_2908 said...

bestnya Fara....nk cek juga la tips2 kurus ni.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
KUALA LINGGI - PART 1

aque said...

hhehe jom kite same2 berusehe akak.. hehheheh

TheChekJah said...

nak kurus paling penting tekad... pastu exercise... penting tu... jah doakan fara berjaya!! fighting~~~

aque said...

thanks jah.... sangat setuju.. tekad tu penting...

amin.. hehehhe

Anonymous said...

awk kurus la fara...mane d temok....
x perlu diet2 ni...x sehat nnt jdnye awk..;)

aque said...

anon > hahhahha gemok la.. x dpt lwn mak lagi..
chaiyok untuk diri sendiri.. huhuhuh

Anna Boleyn said...

huhu sape yg tak nk kurus kan. tp klu nk kurus biar dngn cara sihat.. :)

Anonymous said...

huhuhu..mcm tu lak.....
x d la awk kurus la....

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates