Wednesday, May 11, 2011

tudung

assalamualaikum

selamat petang semua.. rajin kan fara sampai 2 post 1 hari.. huhuhu... sebenarnye fara nak ketengahkan isu ni... isu bloger memaki bloger bertudung... rasenye ramai yang dah tahu isu ini.. fara jew kot yang ketinggalan bas baru tahu tadi pagi ihsan gadis kina di fb beliau... hurm...

sesape yang belom bace artikel mengenai tudung tu.. dan yang nak melawat blog 'beliau' meh sini

Bila Fara bace belog beliau... serius Fara rasa marah dan kesal dengan segala macam ayat yang digunakan. Bagi fara...apa yang diperkata memang ada juga benarnya... tapi cara peneguran tu agak kasar... bukan semua orang boleh terima apa yang kita kata...

Ntahlah susah nak cakap budak budak sekarang nie (ayat matang dari fara hahahaha) nak kata Fara ni jenis yang tak boleh menerima teguran... urm.. boleh... insyaAllah... tapi kalau yang tegur tu ala2 brutel.. mmg leleh la... hahaha... kalau yang tegur bebaik... mmg fara sayang die lebih la... hahaha... yew la.. syukur... ada orang nak tegur kite.. kite kan tak boleh jadi cermin untuk diri kita sendiri kan...

so sebelom fara lari lebih laju dari tajuk... fara rasa cukup la sampai disini dulu... yew.. apa yang baik semua dari Dia.. yang x baik sume dari fara sendiri.. maafkan fara yew... :) papai sume...

notakukukakicagu : lapar... tadew sapew kew nak banje fara mcd? hahhahah

5 cmnt:

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

mm.. sikit pun xde rasa marah kat pempuan tu. dia jahil. jadi baik kita teruskan kehidupan kita yg penuh wawasan ni. jangan di layan org jahil, nanti kang kita jadi jahil sama. biorla dia nak g neraka. hihi.. kita kan cari syurga :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jgn share link ke blog dia sbb itulah tujuan dia buat entri macam tu. dia nakkan rating blog dia naik.. diakui beliau sendiri

Sharinginfoz said...

abaikan org macam tu buang masa aja

Miss Tira said...

Pengejar trafik.. Pandai dia cari publisiti dengan mengadakan kontroversi. Malas Tira nak layan orang macam tu.

nabilah_2908 said...

geleng kepala bila baca entri perempuan tu...

lebih neyedihkan bila ramai yg sokong dgn cara dia....

agaknya org2 Melayu mmg suka bab maki memaki ni...bila ada yg cuba betulkan...ditempelak nya balik...subahanallah.....

moga2 cepat la minah itu dan sekutu2nya sedar.... menyedihkan... :(

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates