Friday, May 20, 2011

nur kasih

assalamualaikum kawan2...


huh..( sambil konon konon lap peluh yang x de pown kat dahi) xcited nak cerite pasal nur kasih... fara belum pun negok cerite nur kasih tu, tapi tadi bw wah... memang sungguh menggalakkan la review mereka mereka... fara nak cerite pown x pandai... tapi kalau korang nak juge merasai keterujaan macam fara nie.. kowang pown boleh singah belog ->

review nur kasih the movie tekaan aku tepat - ni dari belog cik nurizspace, dekat belog beliau ni memang korang da boleh feel la jalan cerite die macam mane.. kalo nak bace sinopsis petame die.. bole bace kat sini

okok.. untuk menaikan lagi semangat korang untuk menontun cerite nur kasih nie.. fara nak bg korang tengok trailer cerite ni...



amacam?? cool x?? huhu... ni fara jumpe mase tgh facebooking.. keh2... kat page tka nie.. huhuhu..

okok.. saye mahu makan!! sudah lapar.. hehehe papai... ;)

5 cmnt:

Anonymous said...

apa tggu lg...huhuhu...g la tgk mlm nnt...ngan adk.....;)

MDHAFiZ.NET said...

ada jack sparrow ke dlm cute tuh?? hehehe

oranglidi said...

haha. cambest cite ni.. member ak yg dah tengok ade ckp psl cite ni. best gk.

nabilah_2908 said...

akk pun teruja bila baca review dari blogger lain..

ada yg kata...sepanjang cerita tu..air mata tak henti2 mengalir...mesti best kan..?

tp...ada juga yg kata tak best...

kalau nak tau..kena la tgk sendri..tul tak..? :)

nk tgk...tp asik ada kekangan je...silap2 pergi tgk sorang2...puas kot.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NORA ELENA

*Miss Syahnia* said...

dah tgk..memang sedey cite ni
sila bw tisu manyak2 erk.. ;(

cinta yg islamic hingga ke skhir hyat..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates