Friday, May 6, 2011

kahwin

Assalamualaikum...

prince and princess

Bahang cerita mengenai perkahwinan Royal masih dapat kita rasakan kan kawan... bila fara BW fara banyak terbace mengenai review perkahwinan diaorang nie... jangan tak tahu masa diorang kahwin haritu, sempat fara tengok live.. live kat internet la... sumbang iklas dari kak nabilah... terima kasih kak...

ni untuk akak nabilah... :)

Kan besh kalo dapat kahwin mcm nie... hahhaha... yang penting kalo nak kahwin mcm nie.. mekap mesti tahan berjam jam... hahhaha... kene banyak besabar... hahhaha.. aduhai.. dalam mimpi boleh la cik farah oi.. hehhehe

cantek kan baju kate.. umi ckp.. 'mcm kebaye jew ngah'

sebanarnye bukan ni yang fara nak cerita... tapi kejadian yang berlaku pada petang semalam... hehhehe kowang nak tahu ceritanya???


hai la.. teringin...

angah : umi nak g terengganu pukul berape mi??? malam ni kan..
umi : lepas isya' la.. umi baju pown belom kemas lagi... huhuhu
eya : honeymoon mak kite kan angah... elak dapat adik baru jew....
umi : kuang asam la tu... tak larat aku nak tambah lagi sorang.. ko pown tak terbela...


(hahahaha semua gelak besar... entah mcm mane terkeluar la cerita mengenai beberapa tahun lepas... semasa fara pown masih bersekolah lagi....)

umi : angah tahu... dulu kan.. masa kau sekolah lagi... abah ada tanye umi.. antara along angah dengan eyah... sapew yang kahwen dulu... abah katew angah umi kate along.... hahahaha sekali 2 2 salah.. eyah dulu... hahhahaha


tergelak besar lagi... hahaha...untuk pengetahuan semua my adik... dah nak kawen.. mungkin hujung tahun ini... tapi kalau x jadi.. mungkin tahun depan.. serentak dengan my sis...

me?? hahhaha... tadok calon la... hahhaha (bunyi mcm promot diri single...) hahhahahhaha (harap korang tak bayangkan fara gelak beso beso... jatuh saham beb.. hahhaha)

tu jew cerita yamh ingin fara kongsi hari ini.. hehheheh... papai sume ^_^

notakukukakicagu : hari ni... kat opis hanya fara sorang jew... kak tun kak elein kak ros.. sume ade tugas luar... kosongnye pejabat.... rase nak join jew.. dak2 laki kat luar.. hahha ( mengedik kah fara?? hahhaha )

14 cmnt:

~Eizny Ejan~ said...

hehe.. xde hal la. skdr kongsi2 je :)

aque said...

eizney ejan > hehheh thanks... :)

nabilah_2908 said...

wah....best la Fara...kalau adik kawin dulu...bakal suami adik fara kena bagi 2 set la...apa yg adik Fara dapat...Fara pun dapat sekali tau..sbb langkah bendul..huhu... :)

ala...jodoh pertemuan di tangan tuhan kan..? :)

time kasih tuk bunga itu...hehe... :)

aque said...

hehehe.. wah.. beshnye... hahhaha... tapi fara mintak sepasang baju kurung jew... hehhehe tapi yang adik jahit sendiri.. hehehe...

tu la.. jodoh farah x sampai lagi kan.. hehheheh

n sesame.... hehheheh

Syukie said...

huhu da nak kahwen dah....cepat nyeee

titan said...

ingat sape kawin tadi..

aque said...

syukie > hahaha jodoh~~

titan > hehhehe kalo fara kawen... fara ajak sekali kawan2 blog datang.. hehehe

Lizz said...

jom lah kite kawen.kawen dengan dinding.hahahahahaa!!!!

Redbloodsnow said...

lawa lah wedding ring dlm pic tu....hehe

aque said...

LIZZ >hahhaha jom ramai kawen ngan dinding... hahhaha..

REDBLOODSNOW > tawu tapew... cantikkan.. sukew sangat ring tu.. hehhehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

GK baca dialog kt atas pon dah tergelak...

wah adik langkah bendul yer?? 2 sekali lak tu

Rina Rossoneri said...

hohoho kamu nanti kena tahan telinga ler jawabnya kalo adik kamu kawin dulu..hehe congratz pada adik kamu

Miss Tira said...

Hehehe, takpe. Tak lama lagi naik laa pelamin tu. :)

butik pengantin said...

Sekarang ramai yang minat emas putih lak

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates