Saturday, May 14, 2011

saya suke minum susu dutch lady

assalamualaikum semua...

hari ni fara nak bercerita pasal susu lah.... memandangkan dah ramai orang wat review mengenai bloger yang kurang sihat semalam.. hehhehe...

korang suka minum susu tak? fara... suka sangat minum susu, susu sedap... :) hari ni fara nak ajak kawan2 vote perisa baru untuk dutch lady... perisa baru wajah baru... walaupun belum pernah rasa... tapi fara tetap nak vote untuk.....

kacang merah! ^_^

meh fara tunjuk siket cara nak mengevote perisa susu pilihan kita tu...

1) kawan2 kenelah login fb kawan2... dan like page Dutch Lady dulu... okok.. selepas korang like je page tu.. korang boleh terus pergi sini untuk langkah seterusnye.. iaitu langkah memilih perisa.

2 ) nanti.. korang akan dipertonton dengan gambar diatas nie... korang tekan vote now! tu..

3) sekarang pilih perisa yang korang nak.. ( geram jew tgok binatang tu tegedik gedik.. hahahha) kalau korang nak tahu die boleh nyanyi tau.. hehehhe cute..

4) klik undi kacang merah!!! (rase happy je dgr lagu kacang merah :D )

5) lepas tu.. korang kene isi form kat atas tu... letak name no ic email.... ( da mcm pegi mengundi pulak... erk... fara belom pergi daftar lagi umur da cukop... hehehehe... )

6 ) bila keluar mcm ni( ikot perisa yang korang pilih ) maksudnya, korang dah berjaya mengvote lah... hehehehe... tamat dah...

lepas farah mengevotekan diri tu.. farah pown mengodam lagi page dutch lady tu.. dan apa yang farah jumpe?? tada.. somelkan fara bersame kacang merah.. hehhehe show my true colours... oh yeah! hehhehhe..

kat sini korang boleh change vote... tapi.. takkan lah nak change kan... sila tetapkan pendirian anda.. hahaha..

ni pula adalah duta duta bagi setiap perisa... dan...

ni la sebab kenapa saya pilih kacang merah.. sebab my penyanyi idola... duta die... hehhehe ( sambil angkat angkat kening hahhahaha ) somel kan kak ziana ni... kak ziana!!! fara minat kak ziana.. hahaha... ntah ape ape ntah.. vote sbb duta die somel.. sungguh tak matang... keh2...

ok kawan2.. sampai disini dahulu..tata...

p/s: amir keluar malam tadi... tapi ada undi masuk pulak.. kawan2.. tolong undi r2.. hahhaha.. sempat promosi maharaja lawak.. hahhaha kalau nak undi tekan sini ok :)

18 cmnt:

Anonymous said...

minum la susu....supaya bdn sehat...otak pon cergas..;)

lizz said...

hahahaha!!comel jek kacang merah. yes, me too.memang suka minum susu dutch lady sahaja ;)

aque said...

anon > hahah betol2...( mcm ipin )

lizz> hehhe mmg comel... jom minom susu :D

nabilah_2908 said...

sama lah kita penggemar susu... :)

vote lebih dr 1 ok tak...? nk vote jagung & melon... :)

aque said...

hehhehe tatawu la.. blh ke x akak... rase x boleh... pilh 1 jew... :)

Shaherah said...

red bean mcm mne pulak rase ea.. shera nak honey dew uh.. eheee..

honey dew ngan corn.. mne ea nk pilih.. dua2 best.. jnji susu kan.. >.<"

~Eizny Ejan~ said...

hehe comel kak ziana plok kcg merah 2.. =D
Tpi iz x suke mnum susu..
susu cklt leh la hehhe

aque said...

Shaherah > ep.. jgn tamak.. pilih 1 jew... hahhahah...

Eizny Ejan > mmg comel kan... minom2.. baik untuk tulang kite.. hehehe

Syazwani Jalal said...

yummy2..

hheeeee ;)

aque said...

syazwani > yok minom susu :D

Prince Halilintar said...

prince suke minum susu jugak..baik tuk kesihatan jugak..

Miecyber said...

Sekarang jarang dah minum susu Dutch Lady nie...

Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

Amoi said...

ni mesti campaign dari churp churp :)

Edy Ramanov said...

sebab kak ziana jadi duta perisa kacang merah, edy pilih susu kacang merah lah. hehehe.

mie said...

mcm2 ada sekarang..
nak kena cuba ni..
ehehheeee

fRaMe+LenSeS said...

selalu jadi teman Nadh kalau tak sempat sarapan. hehe .:D

aque said...

Prince Halilintar > tahu tapew baik untuk tulang n gg :D <- sambel sengeh tunjuk gg huhuhu..

Miecyber > la kenapew?? da beralih kasih pade HL kew?? huhuhu


Amoi > huhuhu bukan... sesajew jew wat n3 nie.. hehhe adew campaign kew?? huhuh

Edy Ramanov > same la kitew.. same2 jerit!! kak ziana somel!! huhuhu

mie > tu r.. fara pown belom penah rase lagi..

fRaMe+LenSeS >Nadh... same le kite... glup2 huhuhu

Anonymous said...

wahhh...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates