Wednesday, March 23, 2011

bile tak ada bos

assalamualaikum semua ;)

hari ni bertemu lagi kita, dipetang hari. kerana pada saat ini, tiada bos. maka fara, jida, nora dan juga june memulakan operasi sulit. walaupun keje banyak keh keh keh

dimana laptop jieda menjadi mangsa kerakusan kami semua. hahaha hamek.. bejuta gambar, hahahaha adik adik sila jangan tiru aksi ini ye.



ok kawan kawan GTG dulu... mahu sambung koje lagi... papai ;)

notakukukakicagu : ni sebernya kes hari sabtu tapi baru up harinie... sebab bos tade lagi hari ni.. bos... kami sayang bos :D

12 cmnt:

Syukie said...

a'ai nak kenal dgn amoi tu boleh?comel ar...dah ade bf x?

wath said...

hoit! hoit! ini keje kamu mase sy takde ye!

yang benar: bos kamu

aque said...

syukie > hehhehe die single tapi tapi not available keh3... name die kak june... huhuhu

aque said...

wath > bos baru baru masuk keje ye.. BOS.. kami sayang bos... (sambil kenyet2 mate )

Miss Tira said...

Amboi kemain lagi yer bila tiada kelibat bos ditempat kerja. Hehe.

nabilah_2908 said...

amboi...suka nya dia bila boss xde....

sama lah kita...heheheh...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KESAN KOMEN MELALUI EMAIL

aque said...

miz tira > well... hahhahahha

aque said...

nabilah 2908 > hahhahah mest la kite geng!! :D we... ^_^

Naddia said...

nk repot kat bos aa camni!

aque said...

hahhahha jangan!!! please2.. hahhahaha....

i am S!L4H.. said...

ow ni ye kje kalo x de bos. haha
bg no bos. lalalala

Muhammad Zulhusmi said...

wahhh. de bekerja... (^^)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates