Tuesday, March 22, 2011

playgirl

Assalamualaikum

cinta

"kalau akak jadi playgirl ok tak?”

“urm…(terdiam beberapa saat ) kalau akak mekap mekap siket akak lawa la.. boleh la nak jadi playgirl…sekarang urm...” pengakuan tegar dari seorang playgirl terhadap fara.

Hadoi… musnah impian nak jadi playgirl… hahahaha hanya gurauwan… tak akan terjadi.. insyaAllah…. J

kantoi kah daku?

kita cerita sedikit tentang si playgirl ni, yang Fara kenal dia dari laman sesawang (web hahahaha…) dunia maya la.. hehehe… pada mulanya kami berkawan biasa, masuk 2 3 bulan dia mula bercerita tentang dirinya dan familynya dan juga mengenai cintanya.

Dan terbukalah cerita mengenai isu playgirl ini. mulanya Fara tak perasan lagi die ni player, tapi bila dah 2 3 kali nama bopren die betukar tukar, fara pun tanya dia, dan dia mengaku, katanya

“Ala kak, lelaki pun bukan boleh caye sangat.. kita yeye dok setia, tapi die.. hampeh… dok cari pempuan lain… kurang kurang ada ramai spare... kita dapat lebih perhatian semua..hari hari dapat topap free, kengkadang bagi duit shoping lagi hahahaha” cerita dia sambil tergelak gelak.

Semua perempuan pun mahu macam ni kan… duwet.. perhatian… eh, silap silap bukan semua perempuan. Tapi semua orang. Yang tak pernah puas dengan apa yang kita sudah ada, kita sudah miliki, itukan memang lumrah manusia kan.

berbalik pada cerita player ni, Fara pun dah tegur tegur manis, nasib dia tak marah, die kata "terima kasih akak... tegur kita " baik kan adik ni. die kate lagi nanti esok dia taubat hahaha. Fara tatawu la dia betul betul taubat ke tawu buat ke... hahahaha..

persoalannya perlukah anda menjadi player? x kesah la playboy ke playgirl ke... ingat.. bumi ni mcm bola. mcm tu juga kehidupan kita kan J

notakukukakicagu : siapa kat sini yang boleh aja saye mekap???? Hahahahaha…




6 cmnt:

Anonymous said...

waaa....spe kah playgurl tu....awk jgn ye...

nabilah_2908 said...

jika tak suka dipermainkan...so jangan mempermainkan perasaan org... :)

akk ada sorang kawan..playgirl juga...bila dia dah jumpa org yg betul2 dia cinta...dia tinggalkan yg lain...

bila salah sorang BF dia dpt tahu yg dia nk tunang...exBF dia ni..tuntut semula apa yg dah dia belanjakan pada kawan akak ni...

siap warning..jgn nk lari..kalau tknk polis jumpa mayat dia dalam semak.....takut tak...?

nabilah_2908 said...

pasal makeup tu kan...cuba tegok kat youtube...mcm2 cara ada... :)

aque said...

anon > urm...hehehe

aque said...

nabilah_2908 > akak huish.. bahayenye.. cuak fara dengar... nak kene cite kat budak tu... huhuhu timekasih

pasal mekeup kat tenet tu... fara ada juga cari kat utube kat blog... penah try tapi x tadi la.. macam canggung je fara tengok.. T_T

i am S!L4H.. said...

jgn jdik playgirl. baik jdik girl yg suke play a game. erkk~
tbe2

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates