Tuesday, May 24, 2011

Nur Kasih Tak Besh!

assalamualaikum sume...

ello kawan kawan ku... da lame tak update belog, sangat rindu okeh... bz dengan penyata dan listing dan yang paling mustahak filling... huh <- mengeloh... hahahaha.. dah name pown kerjekan...

so fara pown x berapa nak sempat nak singah belog kawan kawan, yang ade pun cume sempat bace n3 terbaru korang tapi tak cmnt papew... ( bw mase keje.. so sume wat dengan pantas.. keh2... ) hahaha dan dengan itu pakcik nufnang pown mcm biase la.. steady je dengan singet beliau hahhahahha... ntah bile nak naek jadi ribu ribu ntah hahaha... (sabar separuh dari iman.... hahhahaha)


ni nufnang sile kelik beliau kalo keciankan saye hahaha

balik keje pown kedebush titon!!! hahahahaha.. hp pulak asik meragam jew 2 3 hari nie. aduhai... nak nages rase... walau tabermeseg dan bertalipon dengan sesape... tapi... hp tu nyawe tau! hahaha...

korang nak tahu semalam kan kamik ym ngan jaa (tgh sebok2 pown sempat ym ag... hahahaha ) waduh rindu bangat same die.. hahahhaa... macam macam kiteorang borak... borak ape?? rahcie la.. mane blh bg tawu.. kan jaa kan.. huhuhuhu

erk... kite dah larik tajuk kew??? hahaha... okok balik kepade cerite sebenar... sory ye kawan2... xcited da lame x update... hahahha... okok jom kite cite pasal nur kasih

semalam mase balik tu kan... kat dalam kete tetibe umi keluar statment mcm ni
......................................................................
umi : ai.. malam ni kite dating nak... kite tengok nurkasih.. tadi adew kawan umi belanje tiket wayang.. ( sambil sengeh happy) kite pegi bedue je tau..

fara : wah ye kew!!! (mood xcited gile!! hahhahha )

umi : aah ler... lepas hantar ayid tuition kite gerak la...

fara : wokey.. berite diterime.. ( muke pown menunjukkan riak xcited gile tapir hahahha)
.......................................................................

xcited gile tapir oke

memandangkan nur start pukul 9 40 malam.. so kami bedua pun merayap ke the store huhuhu... syok.. jumpe kawan kawan keje lame.. tapi tak syoknye mereke x perasan farah... penat sengeh sengeh sambil lambai lambai ayu.. huhuhu.. sadis... hahhaha

sampai kat bp mall g cari far8 dulu.. si budak kecik tu... hahha windu tau da lame tak jumpe... sekali lambai punye lambai.. cis die pown lambat cam itu fara.. gerrrr.... mara ni.. hahaha. nasib alasan spek kat kerete boleh diterime.. hahahhaha

jap jap fara macam terdengar orang jerit la.... ape die???

suare org itu : " hoit... penat ni bace n3 ko.. bile nak cite pasal nurkasih ???

seseorang

sabar bang... nak cerite la ni... hahaha... nur.. memang seperti yang korang korang sume cite kat belog belog kowang, aduhai.. memang besh la... fara memang sangat tertarik dengan lokasi pengambaran die jalan cerite.. ade kelakar ade sedeh. petahnye mia sara tu.. rase nak cubet jek pipi die...

yang penting adam mati sakit tua la... hadoi... penat tahan feeling... hahaha.. jap jap.. fara macam terdengar sore lagi la..

suare org itu : " abesh tu ape yg x besh???" ( sore marah sambil hentak hentak kaki )

yang tak beshnye, sebab fara tak dapat nak feel lebih lebih sebab... bukan sbb tgok ngan mak, tak negok ngan bf or suami (erk.. ) hahhaha korang dah silap.. sebabnye.. fara kene jadi ayam semase tengok nur kasih nie.. hahahhaha

ayam kepci

jadi ayam?? ye la... kene bekokok kat peminat cetia nur kasih ni... opkos la my mom the kipas susah mati tu. kesian tau kat my mom... die nak tgok.. tapi die ngantuk, letih kerje. nak biar die tidur lagi la kesian sbb terbayang bayang die semangat nak pergi tengok.

sudahnye kene jadi ayam.. hahhaha.. papew pown sangat enjoy tau.. yang serbu panggung pown ramai tau... syok...!! hehhehe.. okok nak g bw pulak.. hehhhe.. thanks sudi bace n2 panjang nie... hehhehe... papai...



10 cmnt:

Prince Halilintar said...

suara prince la yg jerit2 tanye tu..haha..

mg ramai yg gi tgk..tapi plot cite die agak berterabur sikit xmcm drama die tersusun..mayb sbb tak byk mase kot..

fara kene gi tgk sekali lagi la..baru rase feelings dia..haha

aque said...

hahhaha ye kew prince?? hahhahah...

tu la.. memang nak tgok ag sekali tapi tggu cd la.. hahhaha nak feel betol2... sbb fara penah tebace.. kalo telepas siket cerite die.. jadi x paham...

tu yang fara mcm lost siket.. bz jadi ayam.. hahhahha tapi rasenye mmg sedap cite nie...

nabilah_2908 said...

kesimpulannya..best la eh cite ni..? huhu..

suspend jer bila baca tajuk... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PAKAI BOTOX KE ??

aque said...

akak nabilah.. tersangat besh tau.. hehhehe...
saje nak bg suspen.. siket.. huhuhuhu

lizz said...

ok,baru nak pelik sebab semorang kata nur kasih best.hahahaha!! tak sempat nak tgk lagi.huhuh

aque said...

hhahaaha... namo pelik2... sile terjah pangung yang berdekatan oke... hehheheh

Fyda Rahim said...

hehe.. kira beh la cite tu? ermmm lau cm tu mmg kne g beratur la gamaknye nk beli tiket yg owez xde.. huhuhu. =)

aque said...

fyda > hahahha sile beratur... jgn potong barisan... hehhehe

budakkampung39 said...

hahahahhaa....bape panjang kamu punye entry aku bace last2 separuh jalan baru cerita pasal nur kasih,....hahahha...laaaa...orang batu pahat ke...g bp mall ae??bagus2....sebab summit dah tak besh...haritu tengok kongsi kat summit....xperasan aircond ade ke tak...pastu sound system ntah macam ape...haiyaaaaahuhuhu

rajen bace?singgah sini...
bigbom:team ala korea dari malaysia
bila artis seksi cakap pasal aurat

aque said...

(smile ) teruje la da lame x update.. keh3...

hahhaha ingat fara sorang je kene kat summit tu... gerr.. geram jew.. sound kejap adew kejap tadew...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates