Wednesday, May 11, 2011

selamat hari ibu

Assalamualaikum sumew...



walaupun topik fara hari niew agak basi.. yew la.. dah berapew hari punye cerite kan... hehhehe... actually fara da plan ngan adik.. hari ahad tu.. nak tempah kek.. pastu nanti tapau sup ekor + tomyam + ikan bakar + kailan ikan masen lepastu open table.. yew la... hari ibu kan... nak wat kelainan sikit kali nie...

tup tup mak call suruh tempah kek untuk hari ahad.. nak kew johor... sambut hari ibu kat sane... dekat rumah maklong...so plan tapau menapau tajadi... kite menyiapkan diri untuk ke johor, sambut hari ibu kat sane...

sosampai jew... mak aih.. banyaknye makanan.. mee goreng adew 3 jenis... mee goreng udang, mee goreng tauchu, mee goreng ayam... ha.. pilih2... adew ayam goreng adew naget adew rojak(pedas dan sangat sedap moksu wat.. ) dan macam macam agi.. 5 adek beradik umi kompol.. masing2 tapau dari umah... mane tak meriah hari tu.... huhuhu..

Upacare menyusun makanan ... banyak lagi tak keluar kat dapur tu.. hehehe.. sangat meriah hari tu... banyak lagi yang belum letak tu... huhuhu.. okok.. jom kite layan pulak gambar yang tak berape keping nie.. hehheheh

kak long and hubby die... sweet jew... mane mane jew bedua.. da macam belangkas... huhuhu

sebelom makan.. bace doa dulu yew :)

upacara yang dinanti semua.. semua dok aim kek... hahhahha

my nenek snegeh2.. dapat hadiah.. hehhe

opkos gambar kami kene adew.. hehhehe...
so itu jew la.. cerita dari faras tok semua... agak selebet tudung hari tu... kerana nak cepat.. malas nak gosok tudung.. sarung jew... tudung sarung... huhuhu... sangat tak sesuai... k semua... cau cin cau

notakukakicagu : malam tadi... fara da open table.. dengan menu yang same.. huhuhu.. cume tak ade kek jew... pastu malam dah boleh tido lena.. perut da kenyang.. hehehe...

6 cmnt:

nabilah_2908 said...

wah....mcm sambut birthday...bestnya...sambut hari ibu ramai2.... ;)

en solo said...

tak kisah lamabt atau tak...
ingatan tue yang penting...
[^_^]

aque said...

akak nabilah > hahha tawu tapew.. syok... sekali sekale sambut hari ibu dengan ibu yang ramai.. hehhehe

en solo > hehhehe tahu tapew....

wanieadamfarah said...

derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anonymous said...

beshnye...huhuhu...rugi x dtg..dpt mkn bnyk2 kn...;)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates