Tuesday, May 3, 2011

sini tempat saya!

Assalamualaikum..


hai kawan kawan... hari ni, fara nak kongsi my sunshine untuk tatapan kowang sume... hahaha.. apakah??? korang pelik ??? haruslah pelikkan... apew yang sunshinennye? kan2...

hehehe... tu ha... pic sunshine yang dilukis adik Iffa kite... hehhe menjadi tempat my sticky notes menepekkan diri beliau... comel tak? ha... jgn kecikkan hati fara.... bedose... hahaha... papew pown thanks iffa lukis gambar kucing akak tu.... percayalah... akak mmg pecaye itu kucing.... miaaauuuu.. hehhehehhe...

okok.... papai kowang sume...

notakukukakicagu : hari ni n3 ringan jew... ye lah.. hari pertame kerjew setelah cuti 2 hari ^_^ mesti kowang masih bermalas malasan lagi... chaiyok sume... jom buat JRobik... hehhehehhe...

18 cmnt:

nabilah_2908 said...

kena tgk bnyk kali baru percaya itu kucing...

tp cara Iffa tu..mcm cute jer... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

far8 said...

wah..comel2.. :D

aque said...

akak nabilah > hahhahah mmmg comel pown.. meriah die dtg opis.. hehheheh

far8 > hahha mekasih.... akak mmg tawu kucing tu comel... hahahhaha

make it free said...

pandai pulak die melukis,,, bape umo??

Cik Norfa said...

sunshine tetap sunshine...
itu tak dpt beli kat mana2 tu...

Zik said...

comelnya karya adik itu.... sampaikan salam kepadanya... hehe

aque said...

make it free > hehhehe berumor 8 tahun... sangat sumel.. :D

cik norfa> tahu tapew... hehhehhe

zik > dah sampaikan salam pada mama beliau.. hehhehe

MrS. F!zA said...

hikhik comel je.. tmpal kt cpu ye

aque said...

aah kat cpu :D

Myvitrd said...

alamak lain macam je kucing tu..hehehe

aque said...

Myvitrd > hahahaha.... ha.. jgn kecikkan hati saye... hahhhaha

gurau jew.... hehhehe biase la dak2 lukis.. yg pnting kite sokong die.. hehhehe

every kids are special kan... hehhehehe

mie said...

comel kucing tu..
ehehheeee

J.M.R said...

ok..sunshine tu sgt comell:-)

Khuzrin Kamarudin said...

mesti best kalau macam ni menaip.. hehhee...

Sharinginfoz said...

memang comel karya tu

budak kampung said...

huhuhuhu kadang yang kurang kemas tu lebih comel dan indah kan???i like...nak gak keh3

kalau x malas,singgahla
saman deodorant AXE sebab tak dapat awek??jadahnye??
kelebihan makanan segera untok wanita

aque said...

mie > miau.... (kuceng tu ckp terime kasih.. hahhaha)

jmr > hehhehe thanks... smile hari2 mcm shunshine tu... huhuhuhu..

khuzrin kamarudin > hehehhe mcm tawu2 jew...

sharinginfo > comelkan... mcm pelukis tu jugew :D

aque said...

budak kampung > hehehe.. yang penting iklas ketika melukis... so jiwa pada lukisan tu kite boleh nampak.. hehheheh... da mcm pengkritik lukisan.. hahhahha

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates