Friday, July 8, 2011

korang tengok tak?

assalamualaikum semua...

malam tadi, fara tiba tiba muncul sifat sifat keibuan yang menggolak didalam dada ingin tonton cerita yang ditayangkan di tv 3.


kalau dulu, zaman fara sekolah. ni adalah antara cerite wajib tengok. barulah nampak  cool bile boleh menyampok masa diorang start bercerite mengenai cerita ini. mase tu nanti fara rase, fara senyum sehingga cecah cupeng telinge. bangga gila.

nak dijadikan cerita, masa fara tengok cerita tu datang adik fara dari dalam bilik dan duduk disebelah fara

adik : angah mana lawan mana ni?

fara : ha... ( khushuk gile)

adik : mane lawan mane?

fara : owh.. tu... biru lawan merah ( dengan muke selambe)

tak semene mena kushen dilayang kearah fara.persoalannye salah ke fara cakap?

notakukukakicagu : wwf, korang tgok x??? hahhahah... lg satu cerite zaman kanak kanak tu tipu je.. saje nak kasi sedap cerite har har har lepas kene baling ngan kushen... fara teros masok bilik dan  tido, sambel gelak.

38 cmnt:

Lanunsepet Aku Seorang Blogger said...

minat wresling rupanya..
sbnarnya opah lanun pun suka tgok.. tak tipu.
masa kecik2 dulu, bila tido umah opah, mst opah buka tgk wrestling.

wrestling ni lama dah disiarkan, ianya antara rancangan popular dari dulu2 zaman lama2 lagi.

tu mgkn dieorg minat.

aque said...

lanun~ fara x minat pown... saje je ngusik adik.... die yang minat tgok cite nie...

nabilah_2908 said...

hahaha...akak cukup tak suka cite WFF ni....

aque said...

hahhahahha same la.... saje malam tu nak ngusik adik... minat no ngan wwf ni.. sangat tak paham... hahhaha..

oranglidi said...

cite wresling banyak berlakon je. nyampah ak tinguk. dahla banyak brcakap je. haha

aque said...

hahhahha tu r... antara faktor2 yang x besh... nampak sangat belakon... hahha

James Alexander said...

ingatkan amende la merah lawan biru...

wrestling kini hanya lebih memaparkan karekter dan plotnya yg tertentu untuk dapat rating tinggi... jgn harap la nak tgk org bergusti betul2...

Zulfahmi Abidin said...

apetb tol.sabo jelah.^_^ nie cerite mase darjah 5 nie

aque said...

james alexander > hahahaha... mmg tgl harapan jew.. sbb mmg x minat.. hehhehe

zulfahmi abidin > hahaha bile teringat zaman sekolah sangat besh :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha Minat eyh? GK tak minat la ganas2 ni

SheyPull said...

hahah dah mcm lawan rumah sukan da...:P


nak follow tau kat ne..:P


JOM singgah blog saya nak...BERSIH kew?

Zik said...

dulu suka lah... wwf nih ..sekarang jalan cerita dia dah tak berapa best... the rock. stone cold. best tuh

Lizz said...

WWF lah program yang paling tak suka dari dulu.hahahaha!!! sebab geli tengok peluh2 orang tuh.badan ketul2.kikikikii

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


zaman duul punye gusti lain, skrg ni dah ramai wrestler baru. saya pun tgk jarang2 skali. ramai wrestler lama yg dah pi hollywood berlakon filem, ada jugak yg dah tak sambung kontrak. tu pasal dah xsama mcm dulu..huhuhu

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Sharinginfoz said...

tak tengok le pula

SuperHamzah said...

ntah.. aku tgk spongebob

abglan said...

Jangan tengok selalu... nanti jadi ganaz, tue yg baling kusyen tu kira dah ganas le tue..

Fyqa said...

wwf pon layannn

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

fndrocka said...

wwf dah tak relevan! kecuali wwf yg jaga binatang2 tu

Zul Fattah said...

aku dah lama tak tngok tv kot..tv rumah aku rosak..

Amna.Qadeeja said...

err wrestling ke ni? xminat wrestling hehe

'mitchie' yusoff said...

ahahhhaa ... ingat apa la td ... salam lebaran :)

Pendamba Mawar said...

cerita apa er?

Saiazuan said...

haha biru lwn merah le.. :D

eVa said...

skrg dh tak best.. ntah paper2.. hehe.. dulu stone cold lagi sronok tgk hehe

HUDA said...

same perangai ngan nenek aku.. tiap2 malam nak jugak tgk wwf tu
huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

wwf gns giler kott.. >.<'

sergeant keroro said...

hehe, dulu la. :P

p/s : blog baru ke?

Hans said...

hahahaha
wrestling best

Nizam Ijam said...

haha..ingatkan tgok MU main bole td..hehe

hafrawiey ozakawa said...

huhuhu...ok arg uhh..

http://hafrawiegeek.blogspot.com//

follow sekali..hope fully

JMR said...

igtkn lawak apa le td...:-p

GedadoDicaprio said...

WWF, kenangan lame di tibi tige. owhh~

Run Away said...

lama tak tgk tv hek....;d/salam kenal...;d

i am S!L4H.. said...

ganas lah tgok tu. tapi ganas2 dlm hati cool. erkk!

irwan miswan said...

hahahah macam siot punye jalan cerita. beriye bace dari awal. boleh pulak ayat atas tu ayat sifat keibuan terasa bile menonton cerite tu. ingat kan cerekarama ke ape. wwf????wagh3....lagi satu....ape yang merah? ape yang biru? takpe, saye paham. itu SPENDER. hahaha


skodeng sini...
ayat rahsia mengurat kini DIDEDAHKAN
RAHSIA disebalik tangga!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dulu akak layan jugak wwf ni terpengaruh dgn mak sampai blh hafal la nama2 dorang.. tp skrg sebab byk drama sgt dlm wwf, trs hlg minat

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates