Saturday, April 21, 2012

interbiu terbuka polis bantuan di KLIA 21 april 2012

assalamualaikum...

Hai semua, berite sedeh ni. Fara gagal temuduga polis tambahan tadi. Sedihnye rase.mase beratur tadi tak macam panjang pulak kan.. rase beribu lemen calun temuduga yang datang tadi...

bayangkan ramai mcm ni...
sumber : google

Fara sempat begaduh dekat gate masuk tadi. tapi begaduh perang mulut je lah, yelah... dia yang potong line, than nak salahkan kita orang pulak .. cis... kononnya kita orang tak beratur. padahal yang sebenarnya kita .  dah beratur dekat sejam...dan kitaorang da datang dari pukul 6 lebih

memang cari nahas la.. Fara pun apa lagi masa nak masuk gate tu tolak je beliau.. nasib la.. badan cam papan nak lawan kayu balak.. hahahaha... Fara ade perasan masa beratur nak hantar borang tu. die jeling Fara, lepas tu sempat bisik bisik lagi dekat membe dia. 

Fara pun buat muke belagak juge la.. hahaha.. tapi tak ade rezeki la tadi... sedey gile...org tu kate

"adik.. adik x layak posisi ni, adik layak jadi pramugari je..." <- ok ni tipu.. hahahha 

dekat 10 minit juga la pujuk pemeriksa tu tadi. tapi nak buat mcm mane kan.. peringkat borang je da tak lepas da... belum ade rezeki kan...

ok la korang nanti update cerite lagi.. papai

notakukukakicagu : tadi bukan takat pempuan je Fara tolak.. lelaki pown kene tolak... haha pengalaman naik tren memang mengajar hahaha...

notakukukakicagulagi : mase balik tu 2 3 org tegur.. sebab kalau nak ikot fizikil da sepatutnye lepas... tak ape la abam abam.. tunggu Fara dilain interbiu ok.. hahaha...

notakukukakicagulagilagi  : bos.. ni la cuti emergency saye... jgn mare ye.. hehheheh

****
so nasib ngan dak baju kurung hitam yang Fara tolak tadi?? Fara pun tak tahu... Fara tak toleh toleh lagi kat belakang... sedih kan.. hahaha poyo...

2 cmnt:

aDiB sYaZWaN said...

mungkin bukan rezeki anda di situ =)

Anonymous said...

farah klu interview polis ni apa yg akn di tya....sabtu ada interview kat sepang..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates