Tuesday, August 13, 2013

hujan meteor


Assalamualaikum, salam aidil fitri

"Diramalkan, hujan meteor akan melanda ruang angkasa Malaysia sekitar jam 11 malam sehingga subuh 13 ogos'13 "

Huh, Fara terus teruja bila mendengar statement dari pembace berite itu. mood tak 'sabo-sabo' nak 'tengok' hujan meteor dengan mate sendiri semakin membare. Tahap perasan yang diri ni menjadi shan cai semakin menebal, mane tahu... Tiba-tiba boleh dapat pakwe mcm doe ming si ke kan.. hahaha... Berangan sangat!!!

 

Sudah-sudahlah berangan cik Fara oi.. hehehe.. Ok, kite sambung cerita, malam tu Fara pun duk tunggu la depan tv sambil ditemani laptop cik umi. Mana tahu ada org update da nampak meteor ke kan...semangat la katakan.. keh keh keh

11.00 pm.

Berdiri luar rumah, mendongak tengok langit.

Tak ada apa pon.

Masuk rumah tengok update kawan kawan dekat FB. Rata-rata semua kata tak nampak apa-apa, 

Kecewe.

12.13 am

dayat muncul dicelah celah FB keh keh keh




Ni antara perkara yang di bebel bersame beliau la. Ok memang nampak merapu disitu. keh keh keh. (kawan kawan bab wish tu.. suke suke je, jangan amek serius... khurafat. Fara saje saje je tu.)


Fara pon teruja la kan, terus bukak link yang dayat bagi( penat nak mendongak tengok langit. hahaha) penat nak tukar tukar tab, fara pun buat mcm bawah ni. Ha... puas hati... hahaha....


As a result, Fara ada jumpa 1 biji(penjodoh bilangan ape ye yang sesuai untuk meteor ni.. main bedal je.. hahahha) meteor... ok la kan.. dari x nampak langsung.. bile Fara print scren, x de pulak berekor macam yang Fara gambarkan... hahaha tak pe la, janji da nampak kan.. hehehhe.

ok tu je nak cerite. bye. hahahha

2 cmnt:

ABDUL MALIK said...

meteor garden penah dgr...hehehe ^_^
(from budak kecik) :P

aque said...

dak kecik... cite tu best... hehehe ^_^

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates