Friday, May 7, 2010

dot dot dot

assalamualaikum...

tadi pagi, fara dikejutkan dengan call dari adik... die xcident... rase macam nak terkeluar jantung dengan dengar suara die serak - serak, hati dah tak keruan.tanya kabar dia, tanya kabar kereta, baru lah hati lega sedikit. haish... (-_-") nabilah nabilah....

cerita die :
aku nak pergi klinik nak amek ubat, ak sempot... tengah drive tu.. hp jatuh.. aku nak amik.. sedar2 dah ke longkang da kete...

wajah risau ku...

hari ni jugak... my mr laptop.. da sihat sepenuhnya.. tanpa perlu ke bengkel... nt body kuat.. heheheh... kenapa ngan my lptop? macam ni cerita die...tatahu la kenapa.. lepas balik kampung hari tu.. langsung tak bulih on9.. kalau on9 saja die pun restart

so setelah mengambil pendapat beberapa pihak.... dan mereka mengesahkan.. bahawasanya lptop ku bervirus... maka saya dengan bertungkus lumus scan laptop hari2...dan yang paling sakit... tem nak update.. (kene gune tenet kan.. ) so..bile update baru beberape peratus.... die restart... hampir tercabar kelembutan hati... ceh... hahhahaha...

ni la laptop kesayangan ku... nyawe beb... hahahhaha...

gambar yg x de kene mengene... (begaye ngan spec dayah ^_^ )

herm... ni plak nak cite pasal balik bp hari tu... besh.. dok umah.. makan dan makan dan makan... hahhahha.. pastu bile along balik plak... jalan3... jew keje kami.. hehhehe.. sampai along saket kaki... hehehehe..
dalam bus... otw nak balik koleg...

sampai jew nilai... me n my kakak pown membuat keputusan untuk menyejukan our tekak makan eskem.. nyum2.... tapi disebabkan kepenatan melampau... eskem kami pown ta abesh... haish.. mcm pelik kan.. saya x abesh makan eskem... hehehehe..

along tatahu nak pilih mane 1... x de eskem cekelat..... :(

wah.. sebelom makan amek gambo dulu... kecek.... hehehehe..

so.. sampai disini je lah ntry tok kali nie.. sampai bejumpew ag..... korang.. tenet laju bangat.. sedey2... hahhahhaha...

4 cmnt:

kayuburuk said...

hahhaa...
wa heran la asam wjh lu...
bermacam2..tgk pic tu ..len..tgk pic ni..len..wajah u ke wajah kwn u ni...
hahahhaha....

nabilah_2908 said...

suka tgk pic. yg last...muka tak saabr nk ngap2 ice cream tu... ;)

fazmys said...

aku sokong ko kayu..dari dulu smpai sekarang aku xpaham n xkenal mana satu muka dier ni..jap2 lain jer..

aper2 pon..gmbar last tu bukan mcm nk mkn eskem..tp,mcm kain buruk plak

hawanasir said...

farahh. gambar last sekali tu comel sangat (((:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates