Thursday, February 19, 2009

aku mau pulang....

subject ari nie...... aku windu umi...


wawawa... sodey pulak aku hari nie...
sebabnye.....# aku da indu sangat same ma family...

wawwawa..... rindu nak gadow ngan adek...
nak dengki die... nak sepak die.. nak denga die ngadu ngan umi
pastu denga pulak umi bebel....

wawawa....
sangat windu....


pastu rindu ngan masakan umi ku....
asam pedas ikan keli....

sedapnye..
kalo makan mase tol2 baru pas masak..
ngan nasi pepanas....
pedas2....

masam die terase....
daum kesum die banyak... sampai berase..
+ cencalok + kicap..!!

dah cukop lengkap...
cukop untuk wat aku tambah 3 kali...
hikhikhik

lak.. pewut da bunyi....

baru cite nie...

nak cari asam pedas ikan keli tapi jumpew ikan bawal.. erm x pew r.. janji asam pedas.
hikhikhik..


ni pulak bahan2 nak buat asam pedas.. amacam.. terliur x??
kalo korang tengok mak aku masak....
hikhikhik....
sodap...
memang korang tambah punye dat my gurento.. huhu..


antare makan an lain yang aku jumpe n yang aku suke or gemar
sedap2.... sangat sangat.....


makin betambah2 keroncong perut ku.....
wah.. nasi lemak.. membuatkan aku betambah lapo....

so sekarang nie

makin x sabo aku nak pulang sekejap lagi.. tapi...
tiket x beli lagi....
x pew..
tiket ke joho dari semban mmg tiap2 jam adew.. inshaAllah...
kalo x dew..
balik la semule kan.. bukan susah pown..
wat2 mukew baru masok sem...
hahahha......

doa kan aku yew selamat pergi dan balik...
insyaAllah..
panjang umo aku sambung lagi yew..

march..!!
tunggu kepulangan ku...
hikhikhik...

ok member...
sampai di sini dulu...

assalamualaikum...wbt..
adios...

Template by:

Free Blog Templates