Tuesday, March 16, 2010

mood kembali ok :D


assalamualaikum semua....

mood tak keruan fara mulai ok sedikit selepas fara tergelak2... menghilangkan sesak dikepala pasal kes lipan tu... herm... ok.. berbalik pada topik asal, seperti biasa fara akan beron9 setiap hari masuk ke page kawan-kawan menjenguk kabar berita... dan juga tak lupa untuk mencari bahan asgmnt yang agak scary ni.. lalala

gelak -gelak comel

so.. sedang berziarah -ziarah... termasuk la saya ke blog sambil lepak nie.. terpandang blog dia masa dekat geng bloger, fara terus buka sebab teringat abby pernah cakap :

abby : ai dah tengok lom video lagu nobody yang lelaki punye?
fara : ha?? serius?? wah.. mest kelakar gamat nie...

than, fara terlupa pula nak cari vedeo tu dan terlupa pasal vedeo tu, than tup-tup rezeki hari ni, terjumpa la... so, fara dengan rela hati mahu mempublish la lagu ni, bagi korang pula gelak comel depan pc/ lptop. LOL hehehehe... mmg cute


layanz la ye korang...

ok korang fara mahu sambung cari bahan.. sampai berjumpa dilain entry... assalamualaikum... :)

edit post (12:18 pm) jumpe lagu besh la, kat blog en mimp besh... :D


layanz juga

ok sume.. papai lagi sekali... dan assalamualaikum :D

4 cmnt:

SyAmSuL AnUaR said...

mmg lawak gile tngk lagu nobody...
best2....

nabilah_2908 said...

hahaha...geli jer tgk clip no body tu.. ;P

aque said...

syamsul & nabilah : mmg sangat geli2.. n wat gelak2.. hahahaha... sakit peyut.. huhuhu :D

Ammar said...

alhamdulilah da ok. (: btw,da mula contest.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates