Monday, March 15, 2010

saya jalan-jalan :D

assalamualaikum...

semalam fara ngan dayah ngan abby berjalan -jalan ke kuala lumpur. tujuan kami ke sana adalah untuk bersama -sama meraikan majlis pertunangan member dayah, yang bernama cik zurai... (tatahu nama penuh... maaf ye zurai ^.^ ) apa - apa pun, tahniah untuk zurai...

so, sekarang marilah kite lihat beberapa keping pic yang sempat dirakam kami...

ni gambar kat kelas... saja nak inteprem.. hehehehe...

ni pula mase tengah plan untuk ahad nie.... semangat ye abby... hehehe. jangan marah ye...
gambar masa pagi berangkat semalam... wah.. kami yang teruja :D

yang tengah tu lah jannah, kawan dayah.Memang dah janji nak pergi sekali dengan dia,dan dia sangat membantu dalam memberi arah kerumah zurai... thanks jannah.. :)

so... kawan -kawan ni lah zurai.. bersama the barang hantaran.... yang di last touch up oleh jannah... ehem.. jannah ada bakat nie.. hehehe...

ni pic dekat ikea kalau tak silap fara... huhuhu.. makan time, masing duduk kepenatan... lalala...

mereka yang sangat comel...

sweet la tu.. hehehehe...

hai adek baju biru nak berkenalan ngan kakak dayah ye... nanti add fb dia ye.. hehehe.. jangan marah ye dayah...

belon.... sukew2...

selapas pic ni diambil oleh juru gambar kita, cik dayah comel... berkata lah seseorang "tak boleh ambil gambar ye..." en security..." baik encik " kata kami.. hahahaha..

lepas je kami berjalan -jalan dan menghantar jannah pulang kerumah, kami singgah ke rumah abby sekejap dan selepas itu, menghantar syafiq pulang, dan kami pun melalak(nyanyi hehehe..) di nilai. MY BOX. satu jam RM 15 ok bukan.. hehehe.. dengan my kakak... gambar?? terlupa nak amik.. hehehe...

wah... panjangnya entri... penuh dengan gambar jew.. hehehehe.. ok.. sampai berjumpa lagi.. assalamualaikum...

2 cmnt:

einaz ;D said...

nice blog..;)

aque said...

thanks.. :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates