Friday, January 22, 2010

assalamualaikum

langkah dihayun laju menuju ke kelas. sekali sekala tangan membetulkan beg dibahu yang sekali sekala melurut ke bawah. senyuman iklas dilempar kepada orang yang berselisih

'tak ada kelas kew hari ni?' hati terdetik perlahan,yang terpandang kelas yang kosong. eh tapi Adi ada meseg menanyakan mengapa tidak kekelas, selamba ku balas 'otw'. padahal tudng baru dikenekan dipala, kalau dia tahu habis la kene dengan adi. LOL.

jam menunjukan pukul 11.45 am dengan rasminya kelas untuk sem ni telah pun habis. Alhamdullilah. Tapi!

1 asgmnt tak hantar lagi... owh tidak.

tapi, perasaan tidak la seteruk gambar diatas, kerana sir dengan baik hatinya menambah hari submit kepada hari selasa minggu depan. alhamdulillah. jadi masih ada masa lagi untuk wat asgmnt dan masa untuk study exam final.

ok la, tu saja yang nak cerita hari ini. bye semua, assalamualaikum



3 cmnt:

nabilah_2908 said...

so...g la siapkan asgmnt tu dgn segera...best nyer la hai..dpt lect. cm tu...

time akk dulu..hmm...jgn harap... :)

aque said...

hehehe... baik.. fara pown tengah otw wat... ceh2... ;)) hampir siap la.. berkat pertolongan mmbe yang tlg tengok program... thanks abby... da siap hampir 60%... hehehh.. yey..!!

~Min~ said...

chaiyyok buat programming!! =D

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates