Sunday, January 24, 2010

merlin....

assalamualaikum..

jgn tuka tv..!!! ~LOL~

fara baru teringat satu janji pada umi yang belum ditunaikan lagi, download cerita merlin ni. ~senggeh~. sesunguhnya umi memang minat cerita merlin ni, dari season 1 die lah yang menjadi peminat setia, tunggu depan tv. Sesiapa tukar siaran, siap la kene dengar syarahan LOL. tapi rasanya tak ada yang tukar sebab semua pun tunggu depan tv nak tengok en colin morgan yang hensem. ceh... LOL lagi..

semalam mase teringat janji tu terus je tebal muka tanpa makeup talifon en kuchie mintak cerita ni. (buat muka comel, kelip2 mata, walaupun dia tak nampak.... hehehe... p/s: sebenarnya dia yang call. so,kita terus jew mintak, tak malu sungguh~senggeh~)

gaya - gaya ahli sihir,

**napa ye dia tak ada tongkat macam harry potter...?
jawapannya, sbb ni cerita merlin bukan cerita herry potter. ~senggeh~**

sekarang masih dalam proses mendownload cerita ini, semalam tak dapat download semua sebab buat asgmnt (padahal zzZZz... LOL..)nasib ada yana yang turut sama membanting tulang menolong mendownload cerita ini, kalau tidak nak boleh ke siap 1 cerita... mmg la bagai menungu kucing berkokok. eh boleh kew peribahasa ini? silap -silap... bagai menunggu hujan di kemarau.. erk.. macam makin pelik je.

prince arthur yang agak hensem...
p/s: agak? macam di tu cun je... LOL

ap yang cuba disampaikan disini ialah, nanti mesti lambat siap download kalo ada kawan cepat sidikit. LOL. benda simple boleh jadi panjang macam ni. ok lah kawan2 saya mahu kembali kepada dunia sihir dan juga dunia asgmnt dan tak lupa juga pada dunia exam yang bakal menjelma minggu depan. wish u all the best ye kawan - kawan sekelas. dan tak lupa pada budak2 kelas yang last sem. good luck to all of you..

p/s: exam 26 & 29 submision asgmnt 26.. huh the same day ma...
p/s/s : gambar ambil minta izin kat uncle google
p/s/s/s: ni link ke tempat mendownload. merlin

credit to -> mr kuchietaro



4 cmnt:

~Min~ said...

ahahhaa.merlin3 =D

aque said...

tahu tapew... mmg jatuh cinta.. x dapat tengok tb... saya donload sendiri.. keh2....

nabilah_2908 said...

hm...merlin yg cute..mint gak tgk cite ni.. :)

good luck with u exm... :)

.jue. said...

haha..merlin merlin..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates