Thursday, January 21, 2010

lalalala....

assalamualaikum semua...

hari nie adew kisah menarik, kelas kami adakan jamuan. tapi tadi, tak ramai yang datang, hampir separuh x datang. rugi korang... makan sedap, ada nasi lemak, kek pelbagai rasa, kuih, air laici n macam2 lagi2

menunggu pelajar datang, sir sedang senyum2 melihat kek yang sedap

kek ini menjadi rebutan semua

first dimulakan dengan menanti pelajar2 datang sambil-sambil tu mereka menyusun - nyusun sume barang yang ada. lepas itu adew quiz tok the babies yang dibahagikan kepada 2 kumpulan...

quiz 1st -> ukur tinggi.

quiz 2nd -> beratur ikt bufday

quiz 3rd -> ikut warna pelangi

quiz 4th -> bina perkataan

quiz last ->cari barang, kene cari pencil , pen, lipstik, gunting, botol air, duit lima sen, tisu,(paling susah nak jumpew gunting huh... susah susah LOL)

aksi potong memotong kek

lepas tu, masa untuk makan. cheese kek die sedap. walaupun dayah ngan abby tak habis, orang tetap habiskan juga. nasi lemak dia pon boley tahan sedap. yang penting pedas. LOL. sir makan tambah. seronok betul tadi. lepastu sesi bercerita.

baru ku tahu sir dah berkahwin isteri dia pun seorang leture, leture it. dia duduk kan kondo swimingpool, dekat depan jalan sebelum masuk koleg. ada seorang anak lelaki. borak - borak dan sekarang masanya sesi bergambar. meh kita tengok gambar - gambar tadi.

with lecturer

nak jugak tu amek gambar dengan sir, jeles la tu...

6 cmnt:

nabilah_2908 said...

wa....mkn cheese cake lagi...hrumm...best nyer... ;)

~Min~ said...

cepat gilaaakkk ai upload.hahhaa.nti min pun nk upload jugakkkk =D

.jue. said...

nak kek..nak kek...nak kek...rindu nye kat sir..wakaka.

aque said...

nabila -> mmg sedap.. hehehe... sangat- sangat sedap... teruja fara makan...

min -> ai balik kelas kol 11 tu... terus je up.. tapi yg gamba dalam hp ai la.. yang lain2 belum lagi2.. nnt da dapat gamba nak up lagi banyak - banyak... heheheh..

jue -> alamak jue da abesh la tadi... hehehehe... sem depan kami insyaAllah jumpa sir lagi :D disign project ngan dia kot... huhuhu..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahaha...mstilah..nak capap gak kt ctuh..hahahah..wat kngan ngn sir deyh...nk gmbr!!!!

aque said...

hahahha.. sila la ambil di blog... nak banyak lagi.. dtang rumah amek sendiri hahahaha.. zalimnya saya..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates