Friday, June 19, 2009

its all about naruto.. nge2...


asslamualaikum......


soklan : da beso2 pown layan katun lagi kew..??
jawapannye : sbb kan aku da jatuh cinta, so aku kene la sokong pakwe aku

soklan : macam ne ko blh minat ye kartun.. kalo aku la.. bende karut2 ni.. melayan aku..
jawapan : aku x kesah ko melayan kew terlayan kew?? sebab aku dah layan.. nak buat macam mana kan...

soklan : pegh.. matang la ciket...
jawapan : matanag??? x ape la... aku bahagia dengan hidup aku...

soklan : macam mane la ko ni... katun jerk kot... ko blh jatuh cinte.. x real kot..
jawapan : entah... cinta x boley dipaksa....

soklan : naruto naruto naruto x de bande lain kew???
jawapan : memang la.. tapi kengkadang aku layan jugak bleach, slamdunk, sakura, gundam, pokemon, doremon shinchan, hagemaru, dragenball, sailermoon, detective conan dll

soklan : ko ni.. cube r support yang local..
jawapan : aku layan la... kluang men, upin ipin, usop, yogies, kacang, kampong boy, ha silat lagenda(dah macam name koleg aku da..), dll

soklan : bla2.....
jawapan : jawapan aku maseh lagi same.. aku tetap minat tengok anime...


so sekarang kite mule cerite asal usul naruto dalam hidup aku... aku memang meminati kartun sejak maseh dalam kandungan lagi (jgn caye aku tipu jerk tu hahaha..!!!) keluarga aku mmg semua minat kartun (kecuali ayah aku.. rasenye la.. sbb x pernah tengok die join tengok kartun tapi x pe.. asal die x menghalang minat ku ini... ) umi ku juga amat meminati dragen boll. adek ku dengan ben 10nye kakak ku dengan sakuranye.. hehheh.. so kesimpulannye kami minat kartun..!!

aku mula meminati sume ni start dari f2.. dari akak aku yang tercinta.. die yang memule memperkenal kan anime ni pade aku.. start dari mase tu... aku kumpol komik die.. hehhehe.. erm... kekadang ade gak la miss 2 3 episode.. hehhehe tapi itu x menjadi hal kerane aku akan membodek2 mmber ku yang juga sangat2 meminati naruto jugak.. iaitu nadia.. hehehhe... tok meminjam komik die... hehhe kami memang sehati sejiwe kalo derkenaan ngan naruto ni.. hehhehe... sampai la sekarang.. aku masih lagi bergelumang dengan words naruto dalam hidup ku... ok lah.. x mo bebel lagi... sian korang penat membace cite aku yang bukan2 nie.. hehehe.. meh la aku tunjukan antara koleksi2 kesayangan bete.. heheh....



pic yang cute.. ade ramai.. watak2 kuat naruto kat dalam pic nie.. antaranye lee, konkuru. shikamaru, akamaru, kiba neeji, choji,ino hinata,temari, tenten, sakura, shino sai, naruton last sekali gaara.....okok.. pic ni plak.. pic yang aku suke letak di myspace.. hehhehe... sangat sukew... comel.... rase macam... heheh.. tatawu nak cakap gane.. tapi mmg cute la....

pic ni plak adelah antare kumpulan akatsuki.. tapi x sume...antare owang kuat cite naruto.. hehhe. kalo x de dieowg... x besh jugak... hehehe... die owg pown ade yang hensem tau.. macam sasori, itachi...hehheh..


last sekali.. adelah watak utame yang sangat2 utame.. naruto n the geng... sangat minat pic ni wo... tapi kenapew sume memakai baju akatsuki..??? jangan tanye .. sebab x de jopan.. hehhehe.. papa pown.. naruto mmge encem...

ok la sumew... hehhehe berjumpa dilain post... da.. hehehhe... assalamualaikum... hehhehe...

3 cmnt:

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

hah..
love this animax....
love sasuke bnyak2...
hhahhaha....

aque said...

hahhaha aku lagi sukew..
sebenarnye lom siap agi..
baru aplode gamba..
x sempat tulis papew..
da terpose plak..
tapi x pe..
nnt aku update...
hehhe..

keiroro said...

lahh....

layan naruto budak nih...

skrg dh episod bpe erk ?

lama ta tgk...

hoho

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates