Thursday, June 18, 2009

reality kew???


Trutzzz3....
Hello sayang... kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....

Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis.....

lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........!

... Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni... Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....

asslamualaikum.. pepagi nie... macam biase.. aku buka lah myspace friendster.. cek sume r... tengok kat buletin.. once again to mr. P-sang™ Mustard sekali lagi ie berjase... memberi impact yg mmbuat aku berfikir.... berfikir.... berfikir..... panjang...mengenai ap yang di post kan di buletin...reality???huhuhu,, korang nilai sendiri k...

assalamualaikum...


5 cmnt:

nabilah_2908 said...

ish..x gune nyer bf..if perempuan di nmkn pisau cukur..if laki cm ner...pe yer nm nyer..?
huhu..if la dpt bf cm nie..lm dh say good bye..huhu..(^_^)

anywy..nk g tau..anda telah di tag oleh nabilah_2908..hehe..

sang rakus angkasa said...

haha+
thanx la..betul2 buat aku ingat bende merepek yg aku buat mase dedulu bercenta..kah22.ape pon,trhan sudi follow blog aku.selamat datang yer..hehehe.

aque said...

too nabilah... hehhehe.. jap agi owg jawab tag anda yew.. insyaAllah.. hehhehhe....

aque said...

sang rakus angkasa

anda salah seorang darinya???
anda mmg nak kene pancong..
hehhehhe..:P
gurau jerk....
huhuhuhu...
thanks 4 coming...
;)

Adney said...

adus.. lawaknyestory.. ape2 pun sye x gitu.. hehe :p

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates