Friday, August 27, 2010

Baju Raya Contest - Chenta Hati Mid

assalamualaikum dan selamat malam semua...

malam ni fara mencuba satu contest yang dianjurkan oleh cik chinta hati.... macam mana boleh termasuk dalam contest nie... adalah kerana telah ditag oleh cik abby(arisa) hehehehe... so untung2.. jawab tag boleh la dapat baju raya sepasang kan3... hehhehe

so fara seperti biasa merayap2 di blog cik chenta hati mid nie... blog die lawa... warna pink... kemas dan teratur... orangnye pulak kecik molek... n cumel... like2... hehehe.. tapi!!! x dibenarkan anda anda anda semua mengorat ok.. die sudah pun berpunya... ha?? x percaya -> meh sini...

pic yg tiada motif... hanya selingan... hehhehe

puji2... dulu.. kasi semangat juri2. hehehe.... okok... sekarang kite jawab contest pule.... hehehhe... semangat fara.. chaiyok!!! (^_^)~


So, syarat2 contest ini ialah ::

1) follow sy ||Chenta_Hati_Mid||dan add dekat blogroll korg [mudah utk u all dptkan info terkini tentang contest nie]
- done.. owg dah pun menjadi follower dan telah menge'add" cik chenta_hati_mid di blogroll.. me adalah new follower :D (aque)

2) buat post title :: Baju Raya Contest - Chenta Hati Mid
-done juge... tu kat atas tu..... hehehheh...

3) Letakkan banner [spt diatas] dalam post contest korang and link twos ke blog sy
-done juge.. kat tepi tu.. nampak x... (^_^)

4)letakkan SATU gambar korg pkai baju raye yg korang rase paling vouge penah korg pakai

disebabkan tiada rulez perlu bergambar seorang.. so saya memilih gambar bersama jannah... hehehe rulez hanya 1 pic sahaja..... so ni la 1 pic yg fara rasa paling vogue sekali... fara yang berbaju biru itu

tema : baju kurung moden (^_^)~

5) Letakkn caption BAJU RAYA INI PALING VOGUE kerana....[tidak lebih 50 pth perkataan]
- BAJU RAYA INI PALING VOUGE kerana baju ini bagi fara sangat cantik.. jahitan kemas... selesa.. mudah dikenakan dalam apa-apa majlis... kalau pakai dengan seluar pun masuk.. tade hal... (^_^)~ mengenai tudung.. segala jenis tudung.. dan penggayaan yang fara berikan keatas baju ini... adalah masuk juga.. sbb baju ni vouge :D

p/s: 49 pth perkataan.. ada harapan kan... hehehhehe

6) Kemudian, Tag 3 rakan anda
-yana
-dayah
-syuki

7) Tinggalkn comment dan entry link kt post ini supaya senang sy buat aktiviti terjah ^^
-jap lagi saya akan ke sana ;) hehheheh


okok.. semua dah siap dah... soalan2 kat contest sume dah jawab dah... hati pun dah lege... tinggal tungu khabar berita dari sana je...

bagi kowang2 yang teringin nak wat contest nie. amat dialu2 kan.. meh la kita memeriahkan.. takkan nak bagi fara menang senang2 kot... hehhehe.. gurau jew.... ha.. ada sesuatu yang fara rasa boleh menarik2 minat kowang tok masuk contest ni... tengok bawah cepat....


Gini..memandangkn sy takkan beraya di Malaysia thn nie..huhu~ so korg leh request ape2 brg yg korg nak dari bumi JOGJAKARTA :: contohnye mcm telekung sulam; baju kebaya; kain batik; etc. Cakap aje la korg nak ape, insya'allah akan diperkenankn..


TARIKH TUTUP :: HARI RAYA KETIGA (SUNDAY, 12 SEPT 2010, JAM 12 TGHARI)



ha... teruja x..?? kite boleh pilih hadiah sendiri.. yang made in luar negare... keh3... so disini fara ingin req hadiah baju kebaya.... lalalala... teringin nak pakai..

teruje2... baju kebaye.. (^_^)~

tarikh tutop die pun sangat2 lama lagi... kowang ada masa untuk cipta ayat2 power.. dan bergaye dengan baju raye.. dengan aksi yang lebih vouge dari fara.. hehhehe.. mari kawan2... kite menjayakan contest ini ... hehhehehhe...(tolong promosi... mane tawu.. dapat markah lebih.. keh3...)

ok lah sume.. hehhehe sampai disini entry untuk contest ni.. mate da juling2 ni... hehhehe.. papai.... ;)

p/s: syok main starcraft keh3..

5 cmnt:

Nora a.k.a Aira said...

gud luck dear =)

aque said...

terimakasih... jom join... :)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

aai..wah..dah join..bgus2...all the besh.. =)

Khumaera Ismail said...

yeah..empunya contest dtg terjah sudah...hihi~
thanks dear sb join..gud luck ea.. =)

aque said...

abby > huuhuhu thanks abby.... chaiyok gak...

khumaera ismail > jemput datang ke blog saya... hehehehe (kipas2...)LOL gurau~

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates