Monday, August 16, 2010

saya seorang y pemalu kew?

assalamualaikum..

so... hari ni apa ye fara buat... anda mahu tahu??? jeng jeng jeng... fara tolong my sahabat berjual juaadah buka puasa... tlg jual je ok... memencapapkan diri... hahhaha....

menu hari nie....
1) daging masak lemak cili api


2) ayam masak merah


3) asam pedas ikan kembung

4) kangkung goreng


5) telur goreng


6) ayam goreng

so result untuk hari ini.. jualan.. ok lah untuk hari pertama nie... hehhehe... hari pertama.... tapi masalahnye saya agak menggigil tadi... pegang plastik pun menggeletar... hari pertama kan... paham3 je lah.. keh3... esok.... erm.. pk2.. nak tolong ke x... hehhehe.. tggu dieowang pujuk dulu.. keh3...

so berjumpe nanti adios... keh3..

p/s: ni sume pic copet kat google... x sempat nak amek gamba tadi.. hehhehe..

12 cmnt:

Syukie said...

waa macam sedap lauk2 tu, gambar betoi ke google nye...boleh beli nih~

aque said...

pic google.. tadi lupe amek pic.. hehhehe... tadi lagi nampak sedap.. rugi tak datang tadi... hahaha...

efyery84 said...

Waaaa, xadil. mana boleh ambil gambar pakcik Google yang sungguh menyelerakan itu. Mahu sample gambar jualan yang sebenar dari gerai anda. Hahaha.

aque said...

insya Allah petang ni kua pic mereka ye.. heehheh semalam tekejar3 siket. so x sempat amek gambar... hehhehhe tggu petang or malam ni k...

nabilah_2908 said...

fara pi la tlg mereka lagi..ambil pengalaman.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

ak pon malu aw...hahaha

aque said...

nabilah > hehehe... tu la myb kot.... tlg hari nie....

yana > hahhaha kite same2 malu2... gigel2 tangan.... hahhaha...

aZRi aZLaN said...

aha, akhirnya muncul juga silent readers saya.

tenkiu sebab sudi tunjukkan diri

keep in touch ok...

aque said...

hehhehhe.. yep.... n selamat menjegah blog saye.. keh3...

Sharinginfoz said...

memang berselera betul

1 Jam=100UV

oranglidi said...

pehh... pandai masak ni. kat ne buleh dapatkan masakan ni??

aque said...

sharinginfo > huhuhu jemput dtg... hheeehhehe...

oranglidi > di koleg lagenda n9 semestinye... huhuhuhu.. jempot dtg ye.... (^_^)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates