Saturday, August 21, 2010

kerana berborak mesra dengan yana (^_^)~

assalamualaikum.....

dipagi hening itu terdengar perbualan 2 sahabat... fara dan juga yana....


"nama blog ko bear can fly kan... ko x tukar kan... " fara bertanya yana tanpa sediket pun menoleh kewajahnya.... tangan masih lagi lincah memegesek2 kan mouse di sebelahnya...

"haah.. same x tukar... x jumpe kew?? " katenye sambil menjengah ke laptop fara

" asal tadew ye yana ? aku rasa aku dah penah bukak blog ko lepas fomat hari tu kan..." seperti biasa suke menjawab pertanyaan dengan soalan... hobi masa luang.... hehehhe... " ha.. jap2.. ak tawu mcm mana..."

tangan semakin lincah.. klik itu.. dan klik ini... klik klik klik.. " yana..!!!!!!!!!!!!!! ha.... sangat tapercaye........"

" kenape fara???" tanye yana tergesa2... " tengok ni.... " kate fara seperti seorang yang normal... ikot gaya cik dayah... keh2..


senyum kucing...

senyum kucing lagi....

masih dalam mood senyum kucing....

okok.. last2.. senyum kucing paling last sekali... kite tengok bawah ok...... (^_^)

jeng jeng jeng

fara dapat hadiah hari raya... dari Diari Hati Azri Azlan hehhehe.... yeyeye.. dapat hadiah hari raye... hehehe.. semakin semangat fara rase nak menceburkan diri dalam dunia blog nie... hehehhe...

serba sedikit mengenai bagaimana fara mula mengenali blog ni... bermula dari sikap fara yang suka membaca blog orang dan menfollow tanpa jemu.. kalau ada masa lapang fara suka menjenguk update setiap orang yang fara follow....(kadang2 miss jugak... bz last sem... keh3..) bace.... tanpa tinggal jejak... just be a silent reader... sbb fara suke mebace...(statement berani mati.. hahahha.. cube hulur buku ilmiah barang sebuku dua.. hahhahhaha) ;)

i nak ikot u bullih??? mcm abg kuning nie.. keh2..

sampai la suatu pagi.. pagi? erm..tade lah pagi sangat... hehhehhe.. sewaktu sedang berjalan menjengah blog kawan2.... saya terjumpa entry beliau yang bertajuk dulu lain sekarang lain yang mahu kami kami kami... warga warga silent reader... menonjolkan diri... hehehe.. so saya dengan malu2 miau pun menunjukkan diri.. dengan cmnt membina.. kasi semangat supaya x mengalah dari dunia blog..... hehehehe...

selingan kartun untuk owg yg susah bangun sahur... heheheh

so pagi tadi.. selepas bersahur ala kadar yang x berapa kadar(gaya orang berbuka keh3...) fara pun mengisi masa terluang dengan mengupdate blog hehehe... maka terjadilah perbualan seperti yang diatas.... ehhehhehe..... saya masih dalam mood gembira x terkata... hehehehe.. alhamdulillah :)

hehehehe... papepun.. terimakasih lagi sekali ye kepada Diari Hati Azri Azlan kepada kamu kamu kamu dan kamu... tiru en azri kita hehhehe.. selamat berpuasa fara ucapkan..

papai~

p/s: masih merembat pic2 dari en google.. en google jgn mare kite ye.. hp kite rusak.... :( love u en google.. hehhehhehe

p/s/s: harap fara dapat menaikan semangat kawan2 tok semakin giat dalam dunia blog ni... hehehe chaiyok semua.... rajin2 berblog ok kawan2.. hehehehe..

p/s/s/s : jom ramai2 melawat Diari Hati Azri Azlan (^_^)

~ hehehehe.. da wat pembetulan da.... en azri.. maaf ye.. kemsalam kat ayah.. hehehe~

11 cmnt:

aZRi aZLaN said...

aha, terdapat kesalahan di situ

nama saya azri dan azlan adalah nama ayah saya

tapi takpa. dimaafkan. hahaha

tenkiu ya kamu kamu kamu kerana suka baca blog merapu saya...

saya dah add kamu kat ym. tgh tunggu approval.

keep in touch

aque said...

hehehhe da wat pembetulan da...
sory sangat.. malu nye rase.. keh3....
keep in touch juga :)

fndrocka said...

hahaha salah tulis nama..haha

Sharinginfoz said...

memang kelakar betul gambar kucing kat atas tu dan nampaknya Hidup Seorang Blogger memang seronok

aque said...

fndroka..... > huit2. dah2 gelak. malu siot... hahhahhaha...

sharinginfo > hehhehe. comel kan miau2 tu... jumpe kat en google.. hehhehe.. mmg hidop seorang bloger mmg besh :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan terus cool

nabilah_2908 said...

owh..menang contest rupanya...

tahniah.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak
APA CERITA HARI INI

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

hehehhe... fara....^_^

aque said...

brutal solo > hehhehe thenks

nabilah> hehehe thanks juga.. :)

yana> yana (^_^)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

wah..tahniah menang contest... =)

aque said...

abby huhuhuhu mekasih.... tapi bukan menang contest... dapat hadiah hari raya la... :P

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates