Thursday, June 9, 2011

aku tak bodoh

assalamualaikum...

pagi ni Fara BW, Fara baca macam macam cerita menarik tau. Dah macam bace surat khabar da... huhuhu amtaranye kisah Adinda Milano Evans ( sumber dari blog budak muncet) yang katanya dah berubah. Alhamdulillah la kalau dah berubah, sesame la kite doakan beliau yew... amin.

lepas tu.. ada pulak cerita mengenai Nora Elena, huhhuhu 2 3 belog juge review cerite ni ada yang membandingkan dgn novel, ada yang same jatuh cinta pada seth mcm fara.. ops... dan paling fara mcm tak percaye... siap blh list babak2 romentik! skrg mood fara da jiwang. mcm mane ni?? hahaha

nora elena

kisah akak Rozita Che Wan ( pelakon cun tu... umo da 38 kalau tak silap, tapi lagi cun dari fara hahaha) dengar khabarnye die dimasukkan ke hospital kerana dijangkiti hepatitis, tapi tatahu la hepatitis A, B atau C. kita same same doakan beliau cepat sembuh lah yew...

rozita che wan
************************************************
hurm macam macam kisahkan...ok kini kita beralih pada cerita fara pulak, semalam Fara tengok cerita Aku Tak Bodoh.

aku tak bodoh!

serius besh! jujurnye Fara memang meleleh ye( nasib tengok sengsorang) jalan cerita sangat menarikdan memang fara tak lepas walau 1 babak pown. watak yang paling berkesan dah tentu la watak jefry.

"jefri mencuri sebab nak beli 1 jam masa ayah untuk tengok persembahan jefri"

pergh!! budak ni memang seriusly membawa watak dengan amat amat baik.. blh buat kite nages dan boleh buat kite tergelak gelak mcm care die nak bertanggung jawabla.. bg makan nenas la... jumpe dokte la... memang pecah perot!

somel

Bab cikgu Jalaludin hasan tu.. memang terbaik jugew, bab guru besar, bab mak ayah die org, makcik kene ragut, polis, geng budak budak nakal, geng budak budak kelas. serius memang sume pown besh!!! i love adibah noor <- aksi tetibe oke hahahaha

opkos akak kite

so kepada korang yang belum tengok lagi cerite ni. " pergi beli cd original sekarang!!" arahan ni.. mcm fara... keh3..

ok la korang selamat hari kamis(tibe2 je) hehehehehe

notakukukakicagu : ade org kate fara mcm yuna!! hahaha yuna versi chuby kehkehkeh... baru pakai skirt ngan selendang, da jadi yuna. kalau pakai ala ala dato' ct, hehehe pepaham je la.. hahaha..

notakukukakicagulagi : pada korang korang yang saya link kan.. mintak maap x mintak izin.. just nk bg kawan2 kite senang nak review.. n pic sume sumber google :)

15 cmnt:

syrupmasin said...

haha..summary nih :D

Anonymous said...

terbaik.....;)hehehehehehehe...

aque said...

syrupmasin > hehehe lbh kurang la... hahhaha

anon > terbaik untuk cerite aku x bodoh?? hehehe mmg terbaik :D

nabilah_2908 said...

akak dah tgk juga cerita aku tak bodoh tu...

part pegang tangan + mengandung tu...mmg lawak sesngt...hehehhe... ;)

ibu bapa patut tgk cite ni..sngt memberi pengajaran... ;)

aque said...

akak > hehehe besh kan cerite nie.. :D
tahu tapew... mmg lawak...

Rollo De Pelicula said...

filem Aku Tak Bodoh adaptasi dari I'm Not Stupid iaitu filem Singapore tapi diubah sedikit mengikut budaya Malaysia
tapi memang menarik filem tu
saya pun ada buat review dkt blog saya

Review Filem KL Gangster

aque said...

aah ada juge terbace bace tadi... adaptasi dari singapore...

org yang terfikir nak buat cite ni mmg terbaik la... huhuhu besh... :)

OnE_nIeZuKa said...

akak!!!
akak d tag!!

http://oneniezuka.blogspot.com/2011/06/contest-bergambar-bersama-secret-admire.html

*Miss Syahnia* said...

best ker citer ni..

hampa ngan karak tgk promosi
cm seram best sgt skali tgk
alahai tak seram pun tkejut2 je
huhu

Anonymous said...

harus la crte tu terbaik...;)

James Alexander said...

nice review...

Zik said...

cerita nora elena memang tak tengok..sebab tak sempat... kalau layan... habisla... hehe

aque said...

wanie> hahaha okok.. sat ag akak buat

mis syahnia > sangat besh!! wajib tgok huhuhu..
karak fara x tgok lagi... x besh eh... tamo tgok la.( ayat owg penakot huhuhu)

anon > mmg sangat terbaik

james alexander > tq2... :)

zik > habislah kenapew??? berubah menjadi seth???? (tibe tibe gedik hahhaha)

Fyda Rahim said...

hehe.. mmg fenomena cite si nora elena tu.. sume duk verangan je kn.. hehe. fyda pon tgk jgk tp gitu2 je..

aque said...

fyda : hahahah tawu tapew... kalo la dapat boipren ke husben mcm ni... beshnye :D

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates