Friday, June 10, 2011

CONTEST BERGAMBAR BERSAMA SECRET ADMIRE !

assalamualaikum...

Fara di tag.
tag dari cik wanie

hari tu die ada tag juge, tapi fara tasempat nak join.... maaf ye wanie. so meh kite jengah blog tuan yang menganjur tag nie... jeng jeng jeng ( bukan cite yang kat tb tu tau, ni sound effect je kehkehkeh ) ke belog cik fatin nabilah... sweet je belog beliau... meh sini meh....

 skrg kite jengah pulak syarat syaratnye

kalau nak join g sini


jujurnye fara memang la x pandai nak mengedit edit gambar ni, selalu mintak tolong kawan atau pergi google gambar yang da siap edit ( teruks kan perangai hehehe )

okok kite bg sebab pulak kenape mamat encem tu boleh jadi my SA. sebabnye beliau

vanpire!!!! 

tu je sebabnye. hehehe.. ok tugas seterusnye mencari mangse tag. Fara tag sume yang bace n3 ni, pada yang dah buat tak payah buat lagi, pada yang belom buat  Fara tak pakse korang buat ikot budi bicare masing2 hehehe

ok tu jew... kite sambung lain kali.. papai korang

7 cmnt:

lanunsepet said...

vampire? LAnun pemburu vampire.. pastikan lanun tak serempak dengan mamat ni k. hehehe

aque said...

lanunsepet > anda jacob??? badan ketul2 saya minat jacob juge...!!! ( tibe tibe gedik! hahahha)

nabilah_2908 said...

hehehe..jadi la tu kan...good luck dear..!! :)

aque said...

hehehe thanks akak :D

fatin nabillah :) said...

Goodluck ! :D

abglan said...

huh hu.. menari a contest nie... nk buat ah!

aque said...

fatin nabilah : thanks :D

abg lan : jom la join :D

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates