Thursday, June 16, 2011

tak salah jatuh cinta lagi kan.....

assalamualaikum...

tadi fara cek FB fara (my nyawe2 tu....) sekali cek.. fara di tag kak su.... hehehe gambar kawen beliau di sebelah pihak lelaki.. akceli...fara x dapat pergi mase keje kawen die tu... hurm... sedey oke.. hehehehe

pic x de motip

tadi tengok.. wah.. serbe biru... cunnye akak ana fara nie... rase nak kawen semakin melonjak lonjak (walopown sebelom tu ade wat pengakuan tak nak kawen... hahahahaha) so dengan pantas dan cekap fara mencari pakwe... 

zap!!! dapat sorang...

jatuh cinta lagi

amacam??? korang jgn tgok lame2.. jeles ni... ni cinta hati fara ni..hehehe tade la... gurau jew.. menurut sumber yang boleh dipercayai, tadi aeron aziz ni ade tebiu kat tb3... 2 3 kali try nak bukak link tu.. tapi tak boleh(sedey oke ) than ngadu la kat sumber tu....

tup tup die bagi fara pic... 'untuk fara ketupat'... wah.... serius... memang terharu sangat rase nak pengumuman gune micropon lori apek surat kabar lame tu... nak ckp.. "akak nabilah tq.. i lebiu" hahaha.. haip.. jgn tgok saye pelik.. saye suke lelaki oke.. hahahaha gelak tekan perot...

ok la sume... papai tau....


notakukukakicagu : kompem la sumber tu akak nabilah dari apa kata hati... tq akak....mucho grasia

20 cmnt:

oranglidi said...

amboi. haha. aron aziz ni blakon cite kl gangster memang terbaek la. kalah syamsul yusof.

aque said...

sbb tu kite nak tgok kl gengster nie.. tapi tak ternegok2... alahai.... ngelat la tgok dulu.... huhuhuhu

teha said...

aaron aziz sngt hensem :)

James Alexander said...

senang jek ek dapat bf...???

kehkehkeh...

x pe, bagus ade impian...

Ries Lee said...

iras aku pulak aeron aziz ni. haha...

aque said...

teha > ye... ensem sweet cute.... hahahaha

james alexander > aah senang jew... zappp... keh3... impian itu permulaan satu kejayaan hahahaha...

ries lee > ye kew... nak jatoh cinte kat kamu plak la... hahahaha gurau~~

Sharinginfoz said...

tak berapa aktif dalam fb ni

aque said...

:) hehehe tapew.. lain org lain cite rasenye... papepown semoge anak sharinginfoz cepat2 sihat ye...

nabilah_2908 said...

mencintai tak semestinya memiliki kan..? hehe.. :)

budak kampung said...

jatuh cinta ngan aaron aziz ye..bahaye tu. marah bini die kang hehehe

aque said...

akak > yep.... 100 markah( mcm sedey plak... hahaha)

budak kampung > hahaha bini die paham.... hahahaha

meaw said...

oh aaron azizku,kakakakakakaa :P

aque said...

ha.. meaw.. nk gadoh kew?? taboley2...

hik2.. gurau jew....selamat dtg ke belog fara :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak suka seth tan..x blh suka aaron psl dah kawen..dosa ~heee

aque said...

hahaha... ala... x boley kew.. urm urm... huhuhu

adib syazwan said...

ilusi ke ni?hahaha~

aque said...

aah kot... hahahha :P

ASaDa RyutaRo said...

haaa??? hahahha.. sabor je lah..

aque said...

hehehehe... sabar ye.... :)

titan said...

ler...takde orang lain ker. haha..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates