Tuesday, June 7, 2011

Senior saya kate

Assalamualaikum

Hai semua, apa kabar? Rindu Fara tak? Hehehe… Fara rindu korang sume, rindu nak bace blog korang, rindu nak join contest, rindu semua lah kehkehkeh...

So hari ni Fara tak nak sogok korang dengan n3 yang panjang2 kasi sampai korang pening pening… LOL just nak share ayat best dari sorang senior kat perabat Fara.

" orang perempuan ni… selalu tatahu apa yang die mahu… tapi, tahu ap yang die tak mahu"


Simple. Bagi Fara memang tepat sekali la… bg korang pulak mcm mana?


4 cmnt:

OnE_nIeZuKa said...

npe ltak gmbr pakwe sya kak..
hahaha

nabilah_2908 said...

hahaha...iyer ke...? enth la akak pun tak tau..hehehe... ;P

syrupmasin said...

haha..ape kene mengene si robert pattinson dalam entry nih..haha

aque said...

wanie> eh ye kew.. kalau mcm tu.. pinjam pakwe wanie yew.. huhuhu

akak nabilah > hehehe

syrupmasin > die la pencetus idea ni (tipu je ni)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates